Bildekoration

45 års erfaring med
bildekoration

Professionel bildekoration

Gør din firmabil synlig på farten med bildekoration. Vi kan hjælpe dig med at øge din brandingværdi ved at skabe blikfang og gør dit firmalogo synligt for potentielle kunder. På den måde kan du lade din firmabil sælge for dig.

Bildekoration som reklame er billig og effektiv markedsføring, og reklamen når ud til mange mennesker, da den er synlig 24/7.

Bilreklame er også en nem måde at øge din virksomheds visuelle værdi på. Ved at have et professionelt designet logo på din firmabil, så viser det også kunderne at du er en troværdig virksomhed, de kan tage alvorligt. Så skynd dig at få en bilreklame, da det gavner din virksomheds omdømme og forbedrer dit brands anerkendelse.

Kontakt os allerede i dag og høre mere om dine muligheder.

★★★★★

God service med kvalitet bag.

Bent Bornholdt Andersen

★★★★★

Altid flot produkt – god kundeservice

Charlotte Brejneboel

★★★★★

Service helt i top 😊

Jens Nielsen

Design & montering

Hos Riff Skilte har vi over 45 års erfaring og kan derfor rådgive og vejlede dig fra start til slut. Det er vigtigt for os at bilfolieringen afspejler din virksomheds DNA og passer til lige præcis dine behov og ønsker. Derfor gør vi os umage med at finde den helt rigtige løsning tin dig og din virksomhed.

Vi kan producere enhver form for design, lige fra et simpelt logo til en fuld bilindpakning.

Inden produktion sikrer vi os at du ved præcis hvordan det endelige resultat kommer til at se ud.

Vi producerer derefter selv bildekorationen på eget værksted men du vælger selv om vi skal montere din bilreklame på eget værksted eller ude hos dig. 

Vores bildekorationer er af højeste kvalitet og meget holdbare, så du kan forvente et skarpt udseende og lang levetid. De er nemlig modstandsdygtige overfor UV-stråler, vind, vejr og kan naturligvis tåle vaskehal.

Hvis du er interesseret i en bilreklame til din virksomhed, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hurtige genveje til
det område du søger

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Har du spørgsmål til bildekoration eller et af de mange andre produkter vi tilbyder, så kontakt os på telefon: 46 75 19 56 eller send os en mail til: mail@riffskilte.dk, så vender vi retur hurtigst muligt. Vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud, og få en snak om dine tanker og visioner for skiltning.