Bildekoration

Mere end 15.000 folieringer

Vi har lavet mere end 15.000 kvalitets folieringer af biler og både, så vi er helt sikre på at vi også kan lave din!

10.000 løste rudefilm-opgaver

Med over 10.000 løsninger af rudefilm gennem tidens løb, har vi godt styr på alle muligheder –  og ved hvad der kan virke for dig!

Skilte- og bannerløsninger

Hver måned laver vi mere end 10 skilte- og bannerløsninger, så vi ved hvad der kan lade sig gøre!

45 års erfaring med
bildekoration

Professionel bildekoration

Gør din firmabil synlig på farten med bildekoration. Vi kan hjælpe dig med at øge din brandingværdi ved at skabe blikfang og gøre dit firmalogo synligt for potentielle kunder. På den måde kan du lade din firmabil være sælger for dig.

Bildekoration, som reklame, er en billig og effektiv markedsføring, og reklamen når ud til mange mennesker, da den er synlig 24/7.

Bilreklame er også en nem måde at øge din virksomheds visuelle værdi på. Ved at have et professionelt designet logo på din firmabil, viser det også kunderne at du er en troværdig virksomhed, de kan tage alvorligt. Så skynd dig at få en bilreklame, da det gavner din virksomheds omdømme og forbedrer dit brands anerkendelse.

Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere om dine muligheder.

★★★★★

God service med kvalitet bag.

Bent Bornholdt Andersen

★★★★★

Altid flot produkt – god kundeservice

Charlotte Brejneboel

★★★★★

Service helt i top 😊

Jens Nielsen

Øg din synlighed med bildekoration

En bil uden bildekoration, blander sig hurtigt ind i mængden, hvor en bil med professionel dekoration skiller sig ud af mængden. Med en god bildekoration kan du få spredt dit budskab ud hurtigt og effektivt, så du kan øge din genkendelighed.

Hos Riff Skilte laver vi både bildekoration til private og erhverv, så hvis du står med flere vogne som skal bruge bildekoration, så tager vi gerne imod dem. Uanset mængden af biler, sørger vi for ensartet kvalitet, så alle biler er lige effektive.

Vi kan hjælpe alt bildekoration, fra et lille logo på bilen, til fuld foliering af bilen med kontakt oplysninger og USP’er. Som din samarbejdspartner, hjælper vi dig med designet, grafik og print.

Det betyder at du hos får en fuld service løsning, som er tilpasset til dine behov og ønsker. Hos os er der ingen grænser for hvad du ønsker, vi hjælper altid vores kunder med at realisere deres visioner og drømme.

Bildekoration løsninger der giver mening

Ønsker du at få mere kendskab og skalere din brandværdi? Så er bildekoration en af de nemmeste og billigste måder at promovere sig selv på. Når du skal på kundebesøg, så sendes der er et klart og tydeligt signal på hvem der kommer. Derfor ser du mange erhvervsbiler med deres logoer og tekst monteret på bilen.

Er du et firma der ofte kører rundt i høj trafikeret områder, så vil du hurtigt blive eksponeret til 100-vis af potentielle kunder, da opmærksomheden øges på din bil. 

Med en bildekoration kan du uden at skulle sige et ord, vise hvad du tilbyder og hvordan man kan komme i kontakt med dig. Hos Riffskilte laver vi bildekorationer og foliering til alle typer biler og vogne i erhvervslivet.

Jo større din bildekoration er, jo mere opmærksomhed vil du skabe, derfor er der mange af vores kunder som vælger at gå med en større dekoration til at starte med, så de kan få de bedste resultater. Hvis du kan lide idéen om bildekoration, men ikke er helt sikker på om det er det rigtige valg, så kontakt os i dag. 

Vi tager en dialog sammen, hvor vi visualisere hvordan det vil se ud, så du kan være sikker på at få det du forventer.

Bildekoration priser

Hos Riffskilte tilbyder vi ikke faste pakkeløsninger, vi skræddersyer vores tilbud efter dine behov og ønsker. Når vi skal prissætte opgave, tager vi udgangspunkt i størrelsen af opgaven og omfanget af opgaven. 

Uanset om du skal have billdekoration til en enkel bil eller flere varevogne, så tilbyder vi en overkommelige priser, alle kan være med på. Som din samarbejdspartner sørger vi for at giv din bil et nyt look, så du kan få din brandet dig korrekt, uden at det skal koste dig dyrt. 

Folie priser kan variere alt efter kvalitet og den ønsket farve, derfor er du altid velkommen til at tage kontakt til os, så du kan få den helt rigtige løsning til den rigtige pris. Kontakt os på telefon: 46 75 19 56 eller send os en mail til: mail@riffskilte.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Design & montering

Hos Riff Skilte har vi over 45 års erfaring og kan derfor rådgive og vejlede dig fra start til slut. Det er vigtigt for os at bilfolieringen afspejler din virksomheds DNA og passer til lige præcis dine behov og ønsker. Derfor gør vi os umage med at finde den helt rigtige løsning tin dig og din virksomhed.

Vi kan producere enhver form for design, lige fra et simpelt logo til en fuld bilindpakning.

Inden produktion sikrer vi os at du ved præcis hvordan det endelige resultat kommer til at se ud.

Vi producerer derefter selv bildekorationen på eget værksted men du vælger selv om vi skal montere din bilreklame på eget værksted eller ude hos dig. 

Vores bildekorationer er af højeste kvalitet og meget holdbare, så du kan forvente et skarpt udseende og lang levetid. De er nemlig modstandsdygtige overfor UV-stråler, vind, vejr og kan naturligvis tåle vaskehal.

Hvis du er interesseret i en bilreklame til din virksomhed, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hurtige genveje til
det område du søger

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Har du spørgsmål til bildekoration eller et af de mange andre produkter vi tilbyder, så kontakt os på telefon: 46 75 19 56 eller send os en mail til: mail@riffskilte.dk, så vender vi retur hurtigst muligt. Vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud, og få en snak om dine tanker og visioner for skiltning.