Bilindpakning

45 års erfaring med
bilindpakning

Bilindpakning til alle biler

Står du og skal bruge bilindpakning, så er du heldig! Vi har stor erfaring med at udføre bilindpakning i særklasse. Vi opererer fra vores centrale position i Roskilde men vi servicerer kunder fra hele Sjælland. 

Hos Riff Skilte går vi ikke på kompromis med høj kvalitet og god service. Du er derfor sikret et flot og holdbart resultat, der imødekommer dine behov og ønsker.

En bilindpakning giver dig bl.a. stor mulighed for at eksponere dit firmalogo for potentielle kunder, da firmabiler oftest ses af mange mennesker på vejene.

Sammenligner man bilreklame med reklamer på internettet og fysiske plakater, så kræver bilfoliering kun en engangsbetaling, og er langt billigere end plakater og reklamer.

Vi har folieret mange biler igennem årerne og hjælper gerne med råd og vejledning til din bilindpakning, så du trygt og sikkert får det resultat du drømmer om.

Kontakt os allerede i dag, så tager vi en dialog om hvad du ønsker om at få lavet. 

Fordele ved bilindpakning

En bilindpakning af bilen er beskyttende, så din originale lak kan holde sig pæn i flere år, så er der også andre fordele ved en bilindpakning. Ved en bilindpakning er der ingen grænser for kreativiteten, når du skal bestemme, hvilken folie der skal på. 

Du kan opnå lige det udtryk, du ønsker på din bil, og der er masser af muligheder for at skille sig ud. Er det en firmabil, der skal have en bilindpakning, er det en god mulighed for at reklamere for dit brand. 

Det er også en god måde at få sit budskab ud, da bilen ses af mange, hver dag den er ude og køre. En bilfoliering er også en god løsning til dig, der har forelsket dig i en bil med den forkerte farve. På den måde kan du både få den rigtige farve, til den bil du har forelsket dig i, samtidig med at beskytte bilen mod daglig slitage. 

Hvad koster bilindpakning?

Hos Riff Skilte har vi ikke standard priser for vores bilindpakning, da prisen udarbejdes alt efter størrelse og de ønsket materialer. Vi tilbyder altid attraktive priser på bilindpakning, og hvis du skal have lavet folie på flere biler, så sammensætter vi gerne et godt pakke tilbud til dig.

Kontakt os allerede i dag og modtag et gratis og uforpligtende tilbud.

Inden bilindpakning

Til din bilindpakning er det vigtigt, at du har styr på, hvilken folie du ønsker til din bil. Farvevalget er mange, og der er massere af muligheder for forskellige farver og kombinationer. 

Efter du har besluttet, hvilken folie du ønsker til din bil, aftaler vi en tid til foliering af bilen. Ved ankomst er det vigtigt, at du har klargjort bilen til en bilindpakning.

Det er vigtigt at bilen er nyvasket, og uden brug af voks, da det hindre folien i at klæbe ordenligt fast på bilen. Efter din ankomst med din rene bil er vi klar til montagen af det valgte folie. 

Hos Riff skilte har vi mange års erfaring med foliering af bil, og servicerer kunder fra hele Sjælland. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og sætter en dyd i god service. Vi sørger for et holdbart resultat, der passer til dine ønsker og behov. 

Kontakt os i dag på  telefon: 46 75 19 56 eller send os en mail til: mail@riffskilte.dk og modtag et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig. 

★★★★★

God service med kvalitet bag.

Bent Bornholdt Andersen

★★★★★

Altid flot produkt – god kundeservice

Charlotte Brejneboel

★★★★★

Service helt i top 😊

Jens Nielsen

Et bredt udvalg af folier

Hvad enten det er foliering af bil eller anden form for skiltning, så står vi klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig. Vi tilbyder også pakkeløsninger, hvis du ønsker både skiltning, indpakning og eventuelt noget helt tredje. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hurtige genveje til
det område du søger

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Har du spørgsmål til bilindpaking eller et af de mange andre produkter vi tilbyder, så kontakt os på telefon: 46 75 19 56 eller send os en mail til: mail@riffskilte.dk, så vender vi retur hurtigst muligt. Vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud, og få en snak om dine tanker og visioner for skiltning.