Print

Print på alle materialer

Professionel print

Vi tilbyder print af skilte, logoer, sloganer og tekst på et stort udvalg af materialer som eksempelvis stof, bannerdug, papir eller selvklæbende folie med eller uden efterfølgende laminering.

Vi bruger em specialbygget printer der kan konturskære, hvilket gør den velegnet til at producere mærkater eller mere komplicerede konturer som eksempelvis logoer.

Dette kan blandt andet bruges til at forstørre dine digitale billeder. Jo flere megapixel, des større billede. Eksempelvis kan 8 MP sagtens tåle at blive printet i op til 100 cm. Vores erfarne team står selvfølgelig altid klar til at rådgive dig om dine ønsker, så du er sikker på at få et resultat der lever op til dine forventninger.

★★★★★

God service med kvalitet bag.

Bent Bornholdt Andersen

★★★★★

Altid flot produkt – god kundeservice

Charlotte Brejneboel

★★★★★

Service helt i top 😊

Jens Nielsen

Vi kan lave andet end print

Hvis du ikke har brug for print, kan vi også tilbyde meget andet inden for skiltning. Vi kan også tilbyde pakkeløsninger, hvis du ønsker både skiltning, indpakning og eventuelt noget helt tredje.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hurtige genveje til
det område du søger

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Har du spørgsmål til print eller et af de mange andre produkter vi tilbyder, så kontakt os på telefon: 46 75 19 56 eller send os en mail til: mail@riffskilte.dk, så vender vi retur hurtigst muligt. Vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud, og få en snak om dine tanker og visioner for skiltning.