Bilfoliering

Mere end 15.000 folieringer

Vi har lavet mere end 15.000 kvalitets folieringer af biler og både, så vi er helt sikre på at vi også kan lave din!

10.000 løste rudefilm-opgaver

Med over 10.000 løsninger af rudefilm gennem tidens løb, har vi godt styr på alle muligheder –  og ved hvad der kan virke for dig!

Skilte- og bannerløsninger

Hver måned laver vi mere end 10 skilte- og bannerløsninger, så vi ved hvad der kan lade sig gøre!

45 års erfaring med
bilfoliering

Professionel bilfoliering

Giv din bil et nyt og forfriskende look med bilfoliering. Vores erfarne og professionelle medarbejdere kan giv din bil et helt nyt udseende der passer til dine ønsker og behov – kun fantasien sætter grænser.

Det kan være svært og overvældende, når man skal vælge hvilke folie man vil have. Derfor står vi altid klar til at vejlede dig fra start til slut, så du sikkert og trygt kan komme frem til den løsning der passer bedst til dig. Hos Riffs Skilte er du altid sikret professionel vejledning og god service.

Kontakt os allerede i dag og høre mere.

★★★★★

God service med kvalitet bag.

Bent Bornholdt Andersen

★★★★★

Altid flot produkt – god kundeservice

Charlotte Brejneboel

★★★★★

Service helt i top 😊

Jens Nielsen

Foliering af bil efter dine ønsker

Bilfoliering, bilindpakning, bildekoration og car wrapping – kært navn har mange navne. Fælles for al slags folie er at det er en nem og billig måde at ændre bilens udseende på ved at give den et nyt look.

Bilfolie findes i et væld af forskellige farver, specielle effekter, strukturer, overflader, mønstre osv. Mulighederne er mange, når det kommer til folie.

Så hvis du trænger til forandring eller gerne vil skabe blikfang i trafikken, så er folie vejen frem. Vores dygtige og kompetente medarbejdere står selvfølgelig klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Fordele ved bilfoliering

Riff Skilte har mere end 45 års erfaring i branchen. Vi arbejder derfor kun med folie af højeste kvalitet.

Bilfoliering er ikke bare flot udseendemæssigt men kan også være med at beskytte din bil mod dagligt slid, så din originale lak kan holde sig pæn i flere år. Folie er også en rigtig god måde at passe på lakken, imod skadelige UV-stråler, små stenslag og ridser på bilen. 

En bilfoliering er også en god løsning til dig, der har forelsket dig i en bil med den forkerte farve. På den måde kan du både få den rigtige farve, til den bil du har forelsket dig i, samtidig med at beskytte bilen mod daglig slitage. 

En bilfoliering er ekstra god for de bilejere, hvis biler ikke er lakeret helt grundigt. Vi har et bredt udvalg af forskellige farver så der er noget til enhver smag. Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige folie til din bil.

Din bil er i sikre hænder hos Riff Skilte, så du kan trygt overlade din bil til os. Vi har stor erfaring indenfor forskellige slags indpakning til biler i højeste kvalitet. De tilbyder bilfolie til konkurrencedygtige priser, og servicerer kunder på hele Sjælland. 

Vores 45 års erfaring sikre med professionel råd og vejledning. Hos Riff Skilte hjælper dig med at finde den bedste løsning for dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hurtige genveje til
det område du søger

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Har du spørgsmål til bilfoliering eller et af de mange andre produkter vi tilbyder, så kontakt os på telefon: 46 75 19 56 eller send os en mail til: mail@riffskilte.dk, så vender vi retur hurtigst muligt. Vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud, og få en snak om dine tanker og visioner for skiltning.