Solfilm, UV- og sikkerhedsfilm

45 års erfaring med
solfilm, UV- og sikkerhedsfilm

Professionel solfilm, UV- og sikkerhedsfilm

Har du brug for mere varme- eller lysdæmpning i dine vinduer, så kan vores solfilm til vinduer med garanteret hjælpe dig. Vores solfilm dæmper udefrakommende varme med mindst 50% og fås i forskellige mørkegrader, samt som spejlfilm eller fuldstændig klar film. Solfilm kan eksempelvis bruges i butiksvinduer eller i bagruderne på biler.

UV-film er en klar film der dæmper falmning af eksempelvis tøj i vinduesudstillinger, ideelt til at beskytte tøj i vinduer udsat for meget sol.

Ønsker du at beskytte dine værdifulde varer i butikken, så er sikkerhedsfilm et oplagt valg. Sikkerhedsfilm forhindre ruden i at splintre og gør det væsentligt mere besværligt for indbrudstyve at se ind til butikken. Sikkerhedsfilm kan derved give spare dig for en del tid med at håndtering af forsikring og optælling af stjålne varer.

Solfilm og vinduesfolie til vinduer

Montering af solfilm, vinduesfolie, sikkerhedsfilm og generel film til vinduer kan være en stor og krævende opgave. Vi oplever ofte at kunder kommer ind efter et forsøg på montering derhjemme i garagen. Det kan give ekstra udgifter og omkostninger, da man ofte skal til at pille solfilmen eller vinduesfolien af igen og købe et nyt. 

Vores mange års erfaring med foliering, gør at vinduesfolien bliver korrekt monteret første gang – uden bobler og bump. Alle vores materialer til solfilm, sikkerhedsfilm, folie til vinduer mv. er af den højeste kvalitet på markedet, og holder dermed i mange år, efter en professionel montering. 

Sikkerhedsfilm til din bolig eller butik

Vil du undgå indbrud i din butik eller andet? Hos Riff Skiltefabrik tilbyder vi vores kunder sikkerhedsfilm af højeste kvalitet. Vores stærke sikkerhedsfilm er en smart indbrudssikring som forstærker glasset, og gør det vanskeligt for indbrudstyve at komme ind.
 
Ved slag og kast med for eksempel sten eller lignende genstande, vil vores sikkerhedsfilm gøre det meget besværligt for indbrudstyve eller andre uvedkommende gæster, at trænge ind i din bolig eller butik. Det vil ligeledes skabe en masse støj, som kan være med til, at gøre indbrudstyven stresset og bange. 
 
Hvis du vil have din bolig eller butik ekstra sikret er det hos Riff Skiltefabrik også muligt at kantforsegle, som giver ekstra beskyttelse, og gør det ekstra svært at trænge igennem glasset. 
Ved vores montering af sikkerhedsfilm kan du opnå den tryghed, som du muligvis står og mangler i din hverdag for din arbejdsplads og familie. Med mange års erfaring i branchen har vi hjulpet mange familier og arbejdspladser med opsætning af sikkerhedsfilm, som har givet den tryghed og personlig beskyttelse som de fortjener. 
 

Vores sikkerhedsfilm er en effektiv og økonomisk måde, at øge brudstyrken i dit glas på. Det er herunder også en diskret måde, at lave en indbrudssikring på, da vores sikkerhedsfilm er glasklare, og derfor ikke kan ses på ruden efter vores montering, Vi monterer oftest sikkerhedsfilmen på indersiden af ruden, men vi har også film som bruges på ydersiden, og kan beskytte mod ridser og lignende. 

Hos Riff Skiltefabrik altid klar med vores professionelle rådgivning og vejledning til dig. Kontakt os i dag, og lad os sammen tage en snak om, hvordan vi kan gøre din hverdag mere sikker. 

Gode priser på sikkerhedsfilm til vinduer

Med mange års erfaring i branchen har vi hos Riff Skiltefabrik fundet de bedste løsninger på sikkerhedsfilm. Vi stræber os altid på, at tilbyde kvalitetssikret film til dig til gode og billige priser. 
 
Vores priser afhænger dog meget af, hvor stor opgavens omfang er. Herunder hvor mange vinduer du ønsker at få sikkerhedsfilm påsat på. Du er mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan have en snak om din opgaves størrelse. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, og så vil vi forsøge at vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

★★★★★

God service med kvalitet bag.

Bent Bornholdt Andersen

★★★★★

Altid flot produkt – god kundeservice

Charlotte Brejneboel

★★★★★

Service helt i top 😊

Jens Nielsen

Vi kan lave andet end sol-, UV- og sikkerhedsfilm

Hvis du ikke har brug for sol-, UV- og sikkerhedsfilm, kan vi også tilbyde meget andet inden for skiltning. Vi tilbyder også skræddersyet pakkeløsninger, hvis du ønsker både skiltning, indpakning og eventuelt noget helt tredje.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hurtige genveje til
det område du søger

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Har du spørgsmål til bilindpaking eller et af de mange andre produkter vi tilbyder, så kontakt os på telefon: 46 75 19 56 eller send os en mail til: mail@riffskilte.dk, så vender vi retur hurtigst muligt. Vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud, og få en snak om dine tanker og visioner for skiltning.