Solfilm, UV- og sikkerhedsfilm

45 års erfaring med
solfilm, UV- og sikkerhedsfilm

Professionel solfilm, UV- og sikkerhedsfilm

Har du brug for mere varme- eller lysdæmpning i dine vinduer, så kan vores solfilm til vinduer med garanteret hjælpe dig. Vores solfilm dæmper udefrakommende varme med mindst 50% og fås i forskellige mørkegrader, samt som spejlfilm eller fuldstændig klar film. Solfilm kan eksempelvis bruges i butiksvinduer eller i bagruderne på biler.

UV-film er en klar film der dæmper falmning af eksempelvis tøj i vinduesudstillinger, ideelt til at beskytte tøj i vinduer udsat for meget sol.

Ønsker du at beskytte dine værdifulde varer i butikken, så er sikkerhedsfilm et oplagt valg. Sikkerhedsfilm forhindre ruden i at splintre og gør det væsentligt mere besværligt for indbrudstyve at se ind til butikken. Sikkerhedsfilm kan derved give spare dig for en del tid med at håndtering af forsikring og optælling af stjålne varer.

Solfilm til vinduer og vinduesfolie for professionelle

Montering af solfilm, vinduesfolie, sikkerhedsfilm og generel film til vinduer kan være en stor og krævende opgave. Vi oplever ofte at kunder kommer ind efter et forsøg på montering derhjemme i garagen. Det kan give ekstra udgifter og omkostninger, da man ofte skal til at pille solfilmen eller vinduesfolien af igen og købe et nyt. 

Vores mange års erfaring med foliering, gør at vinduesfolien bliver korrekt monteret første gang – uden bobler og bump. Alle vores materialer til solfilm, sikkerhedsfilm, folie til vinduer mv. er af den højeste kvalitet på markedet, og holder dermed i mange år, efter en professionel montering. 

★★★★★

God service med kvalitet bag.

Bent Bornholdt Andersen

★★★★★

Altid flot produkt – god kundeservice

Charlotte Brejneboel

★★★★★

Service helt i top 😊

Jens Nielsen

Vi kan lave andet end sol-, UV- og sikkerhedsfilm

Hvis du ikke har brug for sol-, UV- og sikkerhedsfilm, kan vi også tilbyde meget andet inden for skiltning. Vi tilbyder også skræddersyet pakkeløsninger, hvis du ønsker både skiltning, indpakning og eventuelt noget helt tredje.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hurtige genveje til
det område du søger

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Har du spørgsmål til bilindpaking eller et af de mange andre produkter vi tilbyder, så kontakt os på telefon: 46 75 19 56 eller send os en mail til: mail@riffskilte.dk, så vender vi retur hurtigst muligt. Vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud, og få en snak om dine tanker og visioner for skiltning.